Archieven: Overnachtingsmogelijkheden

Beschut, sfeervol trekkersveld

Het trekkersveldje voor kleine tentjes ligt mooi beschut, met ochtend- en middagzon en picknicktafels bij de fruitboompjes waar het geriefelijk koken en zitten is. Wakker worden gebeurd voor de meesten door het gezang van de vele vogels. Er is een lager tarief (€14 p.p.p.n.) voor één persoon. Dit wordt automatisch berekend bij boeking. Op de kleinschalige landelijke camping is het waterpunt en het vloerverwarmde en brandschone sanitair altijd in de buurt. Voor rondtrekkende fietsers & wandelaars hebben wij altijd – als mede-fietsers ervaren we hoe fijn dat is – ‘s ochtends een kopje koffie klaarstaan voordat u op het zadel stapt.

De tarieven zijn per nacht voor een trekkerstentje met 1 of 2 personen, watertappunten, gebruik douche en warm afwaswater, een gezamenlijke ruimte (altijd een dak boven je hoofd bij slecht weer) met kook accessoires en snel Wifi. Het tarief is inclusief 9% BTW en exclusief lokale belasting. Het trekkersveldje is niet geschikt voor campers of caravans.

Half-verharde camperplaats

Wij beschikken over enkele camperplaatsen wat inhoudt dat de ondergrond op de plaats half-verhard is (grind). Het gras van de kampeerveldjes is nabij en daar kan indien gewenst gebruik van gemaakt worden (de kleinschalige camping is ruim en parkachtig opgezet). Voor zwaardere campers, short stay maar ook voor lichtere campers een mooie, praktische en fijne plaats. Lichte campers kunnen ook op de groene kampeerplaatsen. Een en ander ter beoordeling ter plaatse vanwege invloed van het weer op de sterkte van het gras.

Vloerverwarmd sanitair

Het vloerverwarmde sanitair is brandschoon en op korte afstand van de plaatsen. Op de kleinschalige landelijke camping is het waterpunt en het afvalwater lozingspunt altijd in de buurt. Voor campers is er een grijs water lozingspunt waar je bijvoorbeeld bij vertrek gebruik van kunt maken.

All-in tarief

Het tarief is per nacht voor 2 volwassenen, elektriciteit, watertappunten & vuilwater afvoer, grijswater lozingspunt, gebruik douche en warm afwaswater en Wifi (glasvezel april 2021). Het tarief is exclusief lokale belasting. De Rijnstrangen is een rustige en autoluwe camping en om dat voor iedereen te behouden is de minimale reservering 2 nachten (meivakantie, Hemelvaart & Pinksteren minimaal 4 nachten). Wij houden het graag simpel en laagdrempelig, maar omdat wij voor kunnen stellen dat u nog vragen heeft (bijvoorbeeld over bezoekers of logées) hebben we een speciale De Rijnstrangen Camping FAQ 2021 pagina gemaakt.

Extra ruime kampeerplaats (XL)

De extra ruime kampeerplaatsen voor wat grotere caravans en campers bevinden zich verspreid over de veldjes. Alle plaatsen bieden zowel zon (ochtend e/o middag) en ook mooie beschutting door een variëteit aan boomaanplant. Deze plaatsen zijn net wat groter (ongeveer 140 m2) en de meeste hebben iets meer privacy vanwege de liguster- en beukenhagen. Natuurlijk óók geschikt voor een wat kleinere caravan of camper. Alle ruimte en privacy op de grootste plaatsen van De Rijnstrangen.

Vloerverwarmd sanitair

Op de kleinschalige landelijke camping is het waterpunt en het afvalwater lozingspunt altijd in de buurt. Het vloerverwarmde sanitair is brandschoon en op korte afstand van de plaatsen.

Gave groene grasmat

Wij zijn blij met de mooie, groene, goed gesloten grasmat. Blij omdat wij telkens weer horen dat dit zo gewaardeerd wordt. Zowel hoe het eruit ziet, alsook hoe fijn het kampeert; met onze voeten op het zachte, kort gemaaide gras voelen we het buitenleven letterlijk van top tot teen. Elk jaar weer ontvangen wij vele “ervaringsdeskundigen” die kamperen zonder grasmat e/o zeil meer en meer waarderen. Wij vragen u als gast – voor uzelf en voor de gasten na u – met de caravan of camper hetzelfde te doen. Het zal u positief verrassen mocht het nieuw voor u zijn. Wij verzorgen het gras met liefdevolle hand en houden het in lente en zomer zo kort mogelijk en wanneer dit kan met stille, elektrische maaiers zodat u zo min mogelijk last heeft van geluid én niet van inloopgras.

All-in tarief

Het tarief is per nacht voor 2 volwassenen, elektriciteit, watertappunten & vuilwater afvoer, gebruik douche en warm afwaswater, parkeerplaats voor één auto en snelle Wifi (glasvezel april 2021). Het tarief is exclusief lokale belasting. De Rijnstrangen is een rustige en autoluwe camping en om dat voor iedereen te behouden is de minimale reservering 2 nachten (meivakantie, Hemelvaart & Pinksteren minimaal 4 nachten). Wij houden het graag simpel en laagdrempelig, maar omdat wij voor kunnen stellen dat u nog vragen heeft (bijvoorbeeld over bezoekers of logées) hebben we een speciale veelgestelde vragen pagina gemaakt.

Ruime, groene kampeerplaats

De ruime kampeerplaatsen op De Rijnstrangen hebben elk hun eigen charme. Alle plaatsen bieden zowel zon (ochtend e/o middag) en beschutting door een variëteit aan mooi onderhouden bomen. Deze plaatsen zijn ongeveer 120 m2 groot. Wakker worden gebeurt voor de meesten door het gezang van de vele vogels.

Vloerverwarmd sanitair

Op de kleinschalige landelijke camping is het waterpunt en het afvalwater lozingspunt altijd in de buurt. Het vloerverwarmde sanitair is brandschoon en op korte afstand van de plaatsen.

Mooie groene grasmat

Wij zijn blij met de mooie, groene, goed gesloten grasmat. Blij omdat wij telkens weer horen dat dit zo gewaardeerd wordt. Zowel hoe het eruit ziet, alsook hoe fijn het kampeert; met onze voeten op het zachte, kortgemaaide gras voelen we het buitenleven letterlijk van top tot teen. Elk jaar weer ontvangen wij vele “ervaringsdeskundigen” die kamperen zonder grasmat e/o zeil meer en meer waarderen. Wij vragen u als gast – voor uzelf en voor de gasten na u – met de caravan of camper hetzelfde te doen. Het zal u positief verrassen mocht het nieuw voor u zijn. Wij verzorgen het gras met liefdevolle hand en houden het in lente en zomer zo kort mogelijk en wanneer dit kan met stille, elektrische maaiers zodat u zo min mogelijk last heeft van geluid én niet van inloopgras.

All-in tarief

Het tarief is per nacht voor 2 volwassenen, elektriciteit, watertappunten & vuilwater afvoer, gebruik douche en warm afwaswater, parkeerplaats voor één auto en Wifi (glasvezel april 2021). Het tarief is exclusief lokale belasting. De Rijnstrangen is een rustige en autoluwe camping en om dat voor iedereen te behouden is de minimale reservering 2 nachten (meivakantie, Hemelvaart & Pinksteren minimaal 4 nachten). Wij houden het graag simpel en laagdrempelig, maar omdat wij voor kunnen stellen dat u nog vragen heeft (bijvoorbeeld over bezoekers of logées) hebben we een speciale vaker gestelde vragen pagina gemaakt.

Luxe 2 persoons appartement Rhenus

Comfortabele landelijke vakantiewoning voor 2 personen midden in natuurgebied De Gelderse Poort

Langs een landweg gelegen, temidden van een groene omgeving nabij natuurgebied de Rijnstrangen. De ideale uitvalsbasis voor schitterende wandel- en fietstochten in de rondom gelegen natuurgebieden of in het rivierenlandschap met zijn kronkelige (autovrije) dijkjes. Van alle gemakken voorzien (klimaatsysteem, luxe ingerichte keuken, wifi) zodat u heerlijk kunt genieten van een welverdiende vakantie.

De ruimte

Het moderne appartement is gebouwd in een voorheen agrarisch gebouw. De oude gebinten zijn bewaard gebleven wat het tezamen met het schuine dak een sfeervol verblijf maakt. Het landelijke appartement is verduurzaamd tot een energie neutraal verblijf met een klimaatsysteem dat een aangename warmte in de winter brengt en een fijne gelijkmatige koeling in de zomer. Vanaf het kleine terras geniet u van de zon en proost u samen op een fijne vakantie!

Rust, ruimte & natuur

Dit landelijke appartement spreekt in het bijzonder de gasten die rust, ruimte en een groene omgeving zoeken aan. Fietsers, wandelaars en natuurliefhebbers komen ten overvloede aan hun trekken. Maar ook cultuur-historische bezoeken zijn op korte afstand mogelijk. Het is dichtbij de Duitse grens met plaatsen als Elten, Kleef en Emmerich. Daarnaast zijn de grote steden Nijmegen en Arnhem een echte aanrader en qua afstand makkelijk aan te doen. Wilt u extra van de natuur genieten? Bezoek dan de natuurgebieden Montferland, Achterhoek en natuurlijk de Gelderse Poort waarin u zich op De Rijnstrangen bevindt. Sluit makkelijk aan op diverse grote wandel- en fietsroutes zoals het Pieterpad en de Rijnfietsroute. En breng een bezoek aan één van de vele musea in de omgeving. Denk aan het Nationaal Bevrijdingsmuseum (Groesbeek), MuZIEum (Nijmegen), Nederlands Openluchtmuseum (Arnhem) of ga een dagje naar Burgers Zoo. Vele mogelijkheden waarover u meer leest op de pagina Omgeving & Activiteiten.

Eigen werkplek

De eethoek kan gebruikt worden als eigen werkplek (stopcontacten aanwezig) en is als zodanig opgenomen bij de voorzieningen. Indien benodigd voorzien wij u graag van een geaarde en gezekerde stekkerdoos om uw laptop (en randapparatuur) aan te kunnen sluiten. U heeft een eigen WIFI router in het appartement. De snelheid is de maximale ADSL snelheid. Glasvezelkabels zijn aangelegd en worden begin 2021 aangesloten.

Welkom in appartement Rhenus

Het Latijnse woord Rhenus betekent ‘Rijn’. De Rijn is altijd een belangrijke rivier geweest. Er is altijd veel handel over deze rivier vervoerd van Dordrecht naar Keulen en vice versa. De rivier heeft het landschap in dit gebied voor een groot deel bepaald. De Rijn liep namelijk eerder ten noorden van Aerdt en de Rijn zoals die nu loopt, was eigenlijk maar een kleine zijtak. Deze oude loop van de Rijn is nog steeds te zien in het Rijnstrangengebied.

Overtuigd?

Wacht niet langer en reserveer onderstaand uw overnachting in het luxe appartement Rhenus. Graag nog wat meer zien? Kijk dan voor meer foto’s van het appartement op de Airbnb pagina. Of kijk eens verder op de volgende pagina’s die u de omgeving van De Rijnstrangen laten zien.

Bed & Boterham kamers

Landelijke B&B kamertjes voor 2 personen

Gunstig gelegen langs vele LF fietsroutes en dichtbij het Pieterpad & vele prachtige klompenpaden treft u het voor uw knusse en comfortabele overnachting. Na een lange fiets- of wandeldag is het soms ook fijn om onder heerlijk fris en zacht beddengoed te kruipen. Even neerstrijken op een goed matras en op een bed met een hoge instap. In de Huuskamer trakteert u uzelf op een biologische wijn, biologische limonade’s of een biertje uit de streek.

De kleine camping heeft vele faciliteiten waaronder vloerverwarmd sanitair en een overdekte fietsenstalling met laadpunten voor elektrische fietsen. De ideale uitvalsbasis in een mooie, meerdaagse wandel- en fietstocht. Het is mogelijk ontbijt als optie mee te nemen in de reservering. Er is de keuze voor een luxe ontbijt alsook voor een champagne ontbijt. Indien het weer het toelaat kunt u het ontbijt nuttigen op een van de vele picknicktafels op de schitterende, groene camping.

Vanaf 2 of meer nachten bedragen de kosten €23,50 per persoon inclusief bedlinnen, opgemaakt bedden en handdoeken pakket, exclusief ontbijt. Voor één nacht geld een toeslag van €5 per persoon. U kunt naar wens zelf ontbijt meenemen en gebruik maken van de gemeenschappelijke keuken in de Huuskamer óf u kunt een uitgebreid en luxe ontbijt bijbestellen of uzelf extra verwennen met een champagneontbijt. De opties kunt u aangeven bij boeking.

Luxe 2-4 persoons appartement Limes

Landelijke vakantiewoning midden in natuurgebied De Gelderse Poort voor 2 tot 4 personen

Langs een mooie landweg vindt u appartement ‘Limes’ temidden van een groene omgeving nabij natuurgebied de Rijnstrangen. De ideale uitvalsbasis om prachtige wandel- en fietstochten te maken. Er is een lager tarief voor 1 of 2 personen. Dit tarief wordt automatisch toegepast bij boeking met 1 of 2 personen. Het appartement is van alle gemakken voorzien zodat u heerlijk kunt genieten van een welverdiende vakantie. Er is een modern klimaatsysteem aanwezig wat ervoor zorgt dat het altijd de gewenste temperatuur is.

De ruimte

Het moderne appartement is gebouwd in een voorheen agrarisch gebouw. De oude gebinten zijn bewaard gebleven wat het tezamen met het schuine dak een sfeervol verblijf maakt. Het landelijke appartement is verduurzaamd tot een energie neutraal verblijf met een klimaatsysteem dat een aangename warmte in de winter brengt en een fijne gelijkmatige koeling in de zomer. Vanaf het kleine terras geniet u van de zon en proost u samen op een fijne vakantie! De vakantiewoning ligt op een kleinschalige camping (< 25 plaatsen) en u zult in de maanden april t/m september af en toe wat campinggasten voorbij zien komen. Dit zijn, hoogstwaarschijnlijk net als u, liefhebbers van een rustige omgeving, natuur, actief buiten bezig zijn en ontspanning. In- en uitladen kan voor de vakantiewoning. Daarna kunt u de auto parkeren op de parkeerplaats van de camping welke dichtbij gelegen is.

Rust, ruimte & natuur

Dit landelijke appartement spreekt in het bijzonder de gasten die rust, ruimte en een groene omgeving zoeken aan. Fietsers, wandelaars en natuurliefhebbers komen ten overvloede aan hun trekken. Maar ook cultuur-historische bezoeken zijn op korte afstand mogelijk. Het is dichtbij de Duitse grens met plaatsen als Elten, Kleef en Emmerich. Daarnaast zijn de grote steden Nijmegen en Arnhem een echte aanrader en qua afstand makkelijk aan te doen. Wilt u extra van de natuur genieten? Bezoek dan de natuurgebieden Montferland, Achterhoek en natuurlijk de Gelderse Poort waarin u zich op De Rijnstrangen bevindt. Sluit makkelijk aan op diverse grote wandel- en fietsroutes zoals het Pieterpad en de Rijnfietsroute. En breng een bezoek aan één van de vele musea in de omgeving. Denk aan het Nationaal Bevrijdingsmuseum (Groesbeek), MuZIEum (Nijmegen), Nederlands Openluchtmuseum (Arnhem) of ga een dagje naar Burgers Zoo. Vele mogelijkheden waarover u meer leest op de pagina Omgeving & Activiteiten.

Eigen werkplek

De eethoek kan gebruikt worden als eigen werkplek (stopcontacten aanwezig) en is als zodanig opgenomen bij de voorzieningen. Indien benodigd voorzien wij u graag van een geaarde en gezekerde stekkerdoos om uw laptop (en randapparatuur) aan te kunnen sluiten. U heeft een eigen Wifi router in het appartement (glasvezel april 2021).

Appartement Limes

Het Latijnse woord Limes betekent ‘grens’ en duidt de grens aan van het Romeinse Rijk. Deze grens liep in Nederland tot aan de Rijn. Volgens sommigen is van Limes ook de streeknaam ‘Liemers’ afgeleid, maar hier bestaat veel discussie over. In de Liemers is in de geschiedenis veel strijd gevoerd tussen de hertogen van Gelre en Kleef en de graven van Bergh. Van Romeinen tot machtige landvoogden; ze zijn allemaal in de Liemers geweest.

Overtuigd?

Wacht niet langer en reserveer onderstaand uw overnachting in het luxe appartement Limes. Graag nog wat zien? Kijk dan voor meer foto’s van het appartement op de Airbnb pagina. Of kijk eens verder op de volgende pagina’s die u de omgeving van De Rijnstrangen laten zien.