Extra ruime kampeerplaatsen op Camping De Rijnstrangen

Extra ruime kampeerplaats (XL)

Extra ruime kampeerplaatsen op Camping De Rijnstrangen

Extra ruime kampeerplaats (XL)

De extra ruime kampeerplaatsen voor wat grotere caravans en campers bevinden zich verspreid over de veldjes. Alle plaatsen bieden zowel zon (ochtend e/o middag) en ook mooie beschutting door een variëteit aan boomaanplant. Deze plaatsen zijn net wat groter (ongeveer 140 m2) en de meeste hebben iets meer privacy vanwege de liguster- en beukenhagen. Natuurlijk óók geschikt voor een wat kleinere caravan of camper. Alle ruimte en privacy op de grootste plaatsen van De Rijnstrangen.

Vloerverwarmd sanitair

Op de kleinschalige landelijke camping is het waterpunt en het afvalwater lozingspunt altijd in de buurt. Het vloerverwarmde sanitair is brandschoon en op korte afstand van de plaatsen.

Gave groene grasmat

Wij zijn trots op onze gehele jaar door gezonde, groene grasmat. Met onze voeten op het zachte, kortgemaaide gras voelen we het buitenleven letterlijk van top tot teen. Elk jaar weer ontvangen wij vele “ervaringsdeskundigen” die kamperen zonder mat e/o zeil meer en meer waarderen. Wij vragen u als gast met de caravan of camper hetzelfde te doen, het zal je positief verrassen mocht het nieuw voor je zijn. Wij verzorgen het gras met liefdevolle hand en houden het in lente en zomer zo kort mogelijk met stille, elektrische maaiers zodat je geen last hebt van geluid én niet van inloopgras.

All-in tarief

Het tarief is per nacht voor 2 volwassenen, elektriciteit, watertappunten & vuilwater afvoer, gebruik douche en warm afwaswater, parkeerplaats voor één auto en snelle Wifi (glasvezel april 2021). Het tarief is exclusief lokale belasting. De Rijnstrangen is een rustige en autoluwe camping en om dat voor iedereen te behouden is de minimale reservering 2 nachten (meivakantie, Hemelvaart & Pinksteren minimaal 4 nachten). Wij houden het graag simpel en laagdrempelig, maar omdat wij voor kunnen stellen dat u nog vragen heeft (bijvoorbeeld over bezoekers of logées) hebben we een speciale De Rijnstrangen Camping FAQ 2021 pagina gemaakt.

Vanaf: 50 per 2 nachten

Details

  • Gasten: 2
  • Zon/Schaduw
  • Grootte: 140m²
  • Overnachtingsmogelijkheid: Groene kampeerplaats
  • Amenities: ElektriciteitOplaadpunten Elektrische FietsVrij gebruik DouchesGratis WiFiVloerverwarmd SanitairMindervaliden Toilet & DoucheOverdekte FietsenstallingWasmachineLoosplaats CampersLeegplaats Chemisch Toilet

Beschikbaarheid

Reserveringsformulier

Noodzakelijke velden zijn aangegeven met *Reserveer van 1 beschikbare plaatsen.

Extra ruime kampeerplaats (XL) is beschikbaar voor de geselecteerde data