Over Ons

Over Ons

Over De Rijnstrangen

Wij kunnen gepassioneerd praten over onze camping, appartementen en de mooie omgeving. Maar uiteindelijk is het jouw glimlach die telt. 

En omdat jouw glimlach en genieten ook ons weer een glimlach bezorgt verzamelen we al jaren reacties (waar wij diepe dankbaarheid voor voelen) in gastenboekjes. Vind je het leuk om enkele van deze reacties te lezen, om je een gevoel te geven waar je misschien wel gaat kamperen dit jaar of overnachten in een landelijk appartement? Lees dan verder via de onderstaande knop.

Vind je het leuk om meer over de historie van De Rijnstrangen en de vertrouwde mensen die je tegen kunt komen te lezen, blader dan verder op deze pagina.

En we doen ons best samen met jullie het gastheerschap van De Rijnstrangen zo duurzaam mogelijk in te kleden, klik hier om er meer over te lezen

plattegrond
+
+
+
+
+
+
+
+
+

De historische kaart van Aerdt

Het landschap rondom De Rijnstrangen laat zich prachtig historisch verhalen. Met enige romantiek waan je je in sprookjesboek als je de schitterende oude kaarten bekijkt. De historische topo’s tonen hoe allesbepalend de rivieren zijn geweest. Laat je meevoeren in de geschiedenis van de Liemers in het Liemers Museum of geniet dichterbij je caravan, tent of appartement van de verhalen van de bewoners van deze streek. Zie hoe Aerdt (Aert) vroeger al temidden van water lag.

De historie van De Rijnstrangen

December 11, 2023
Aanpassingen vloerverwarmd sanitair

Het sanitair van De Rijnstrangen heeft weer een metamorfose ondergaan. Deuren en sanitair onderdelen zijn vernieuwd en alles ziet er wederom prachtig,schoon en goed onderhouden uit. Klaar voor het seizoen 2024.

May 8, 2023
Broodjesservice Bakkerij van Bentum

Samen met meesterboulanger Daan Hesseling zijn we een broodjesservice begonnen. Je kan bestellen en betalen in de vorige maand gelanceerde nieuwe app van De Rijnstrangen: broodjes, koek, croissants, stokbrood en dergelijke. De volgende dag wordt het 's ochtends vers en warm voor jou op de camping gebracht. Luxe niet?!

March 1, 2023
Lancering Rijnstrangen app

De Rijnstrangen heeft nu een iOS en Android app voor jouw mobiele telefoon of iPad. Handig voor wandel- en fietsroutes in de omgeving. Of voor een bericht aan Niels en Willemijn.

October 12, 2022
Pluktuin

De Rijnstrangen heeft nu ook een pluktuin en een kleine moestuin naast de mooie kampeerplaatsen. Wij zijn plannen aan het uitwerken voor een jeu de boules baan en een mooie vuurplaats in de pluktuin.

November 1, 2021
Regenwater infiltratie

Nieuw: De Rijnstrangen vangt al haar regenwater komende van de daken en van het kampeerterrein op en laat het via een ingenieus systeem van infiltratiekoffers ónder de parkeerplaatsen in alle rust lokaal bezinken.

December 15, 2020
Van 'Oud naar Nieuw'

Op 15 december 2020 hebben Ans en Peter samen met Niels en Willemijn de handtekeningen gezet voor de verkoop / koop van het woonhuis en Camping “De Rijnstrangen”.

July 10, 2018
Opening van 2 landelijke appartementen

Na een verkenning van duurzame opties zijn na een bouwperiode van ongeveer een jaar 2 energieneutrale en luxe appartementen in gebruik genomen.

January 21, 2000
Vekabo lid

De Rijnstrangen, met omliggende agrarische gronden en agrarisch verleden wordt lid van Vekabo, een goede match! Zoek je rust, ruimte, gastvrijheid, authenticiteit, persoonlijke aandacht en actief plezier? Dan zit je op een plattelandsaccommodatie van de Vekabo altijd goed!

March 16, 1996
Start van het allereerste kampeerseizoen

Het allereerste kampeerseizoen op De Rijnstrangen vond plaats in 1996, met in totaal 10 kampeerplaatsen op het terrein achter de 'lage hal'.

June 20, 1990
Studio Deux Chevaux

Het eerste contact met deze streek van het Gelders Eiland was al in 1990. Peter werkte aan zijn Deux Chevaux's in het voormalige agrarische gebouw waar nu de geheel gerenoveerde appartementen zijn. Ans & Peter zijn op zoek geweest naar het stilste plekje van Rijnwaarden en die vonden ze hier!

Vertrouwde gezichten

Thea

Ien veur un proatje

Max

Iets te grote schoothond

Geniet op De Rijnstrangen van ..

Groen, natuur & rust

Aan de Rijnstrangen, midden in natuurgebied De Gelderse Poort. Geniet van rust, ruimte, water en natuur op een groene camping.

Comfortabel sanitair

Vloerverwarmd sanitair met vrij gebruik van douches & warm tapwater en mindervalide toilet en douche.

Fietsers eldorado

Oplaadpunten voor elektrische fiets, overdekte fietsenstalling, fietshuur mogelijkheden en veel fietsroutes & knooppunten.

Landelijke appartmenten

Luxe 2 en 4 persoons vakantiewoningen met klimaatregeling, heerlijke bedden en modern sanitair.

Kamperende reiziger

Altijd plaats voor de kamperende wandelaar en fietser. Gezellige Huuskamer met kleine keuken en mooie trekkers kampeerplaatsen.

Gratis wifi (glasvezel)

Een goede wifi antenne midden op de camping en eigen wifi voor de appartementen zorgen voor razendsnel internet.

Vaker gestelde vragen

Hiervoor hebben we een overzichtelijke pagina gemaakt die waarschijnlijk vele (praktische) vragen over De Rijnstrangen en de camping voor je beantwoord. Bezoek de pagina via de onderstaande button.