Duurzaam gastheerschap

Duurzaam gastheerschap

Vanuit passie verduurzamen

Willemijn & Niels, alsook de oud-eigenaren Peter & Ans Jacobs vinden het niet alleen belangrijk maar ook erg leuk om De Rijnstrangen te verduurzamen. Zo zijn er de laatste vijf jaar al grote stappen gemaakt in bijvoorbeeld het verminderen van het energieverbruik. Dat we het leuk vinden en het in ons hart zit laat bijvoorbeeld de onderstaande YouTube video van de reisorganisatie van Niels zien, een initiatief onder de naam #minus1plastic om afval uit de natuur te verwijderen. Op De Rijnstrangen is het volgende zichtbaar en onzichtbaar gerealiseerd:

Leuk dat je dit leest! Als dit jou beweegt als gast of niet-gast op De Rijnstrangen: wij staan open voor ideeën en waarderen het als je die met ons wilt delen. We kunnen altijd hulp gebruiken. Benader ons gerust, hier op De Rijnstrangen of anders via telefoon of e-mail.

#minus1plastic

Voor wie iets meer willen zien en horen over #minus1plastic, zie onder de 2de video die voor deze actie is gemaakt. Met dank aan Kay Jansen en 360° Explore | Adventures & Expeditions.