Luxe 2 persoons appartement Rhenus

Luxe 2 persoons appartement Rhenus

Comfortabele landelijke vakantiewoning voor 2 personen midden in natuurgebied De Gelderse Poort

Langs een landweg gelegen, temidden van een groene omgeving nabij natuurgebied de Rijnstrangen. De ideale uitvalsbasis voor schitterende wandel- en fietstochten in de rondom gelegen natuurgebieden of in het rivierenlandschap met zijn kronkelige (autovrije) dijkjes. Van alle gemakken voorzien (klimaatsysteem, luxe ingerichte keuken, wifi) zodat u heerlijk kunt genieten van een welverdiende vakantie.

De ruimte

Het moderne appartement is gebouwd in een voorheen agrarisch gebouw. De oude gebinten zijn bewaard gebleven wat het tezamen met het schuine dak een sfeervol verblijf maakt. Het landelijke appartement is verduurzaamd tot een energie neutraal verblijf met een klimaatsysteem dat een aangename warmte in de winter brengt en een fijne gelijkmatige koeling in de zomer. Vanaf het kleine terras geniet u van de zon en proost u samen op een fijne vakantie!

Rust, ruimte & natuur

Dit landelijke appartement spreekt in het bijzonder de gasten die rust, ruimte en een groene omgeving zoeken aan. Fietsers, wandelaars en natuurliefhebbers komen ten overvloede aan hun trekken. Maar ook cultuur-historische bezoeken zijn op korte afstand mogelijk. Het is dichtbij de Duitse grens met plaatsen als Elten, Kleef en Emmerich. Daarnaast zijn de grote steden Nijmegen en Arnhem een echte aanrader en qua afstand makkelijk aan te doen. Wilt u extra van de natuur genieten? Bezoek dan de natuurgebieden Montferland, Achterhoek en natuurlijk de Gelderse Poort waarin u zich op De Rijnstrangen bevindt. Sluit makkelijk aan op diverse grote wandel- en fietsroutes zoals het Pieterpad en de Rijnfietsroute. En breng een bezoek aan één van de vele musea in de omgeving. Denk aan het Nationaal Bevrijdingsmuseum (Groesbeek), MuZIEum (Nijmegen), Nederlands Openluchtmuseum (Arnhem) of ga een dagje naar Burgers Zoo. Vele mogelijkheden waarover u meer leest op de pagina Omgeving & Activiteiten.

Eigen werkplek

De eethoek kan gebruikt worden als eigen werkplek (stopcontacten aanwezig) en is als zodanig opgenomen bij de voorzieningen. Indien benodigd voorzien wij u graag van een geaarde en gezekerde stekkerdoos om uw laptop (en randapparatuur) aan te kunnen sluiten. U heeft een eigen WIFI router in het appartement. De snelheid is de maximale ADSL snelheid. Glasvezelkabels zijn aangelegd en worden begin 2021 aangesloten.

Welkom in appartement Rhenus

Het Latijnse woord Rhenus betekent ‘Rijn’. De Rijn is altijd een belangrijke rivier geweest. Er is altijd veel handel over deze rivier vervoerd van Dordrecht naar Keulen en vice versa. De rivier heeft het landschap in dit gebied voor een groot deel bepaald. De Rijn liep namelijk eerder ten noorden van Aerdt en de Rijn zoals die nu loopt, was eigenlijk maar een kleine zijtak. Deze oude loop van de Rijn is nog steeds te zien in het Rijnstrangengebied.

Overtuigd?

Wacht niet langer en reserveer onderstaand uw overnachting in het luxe appartement Rhenus. Graag nog wat meer zien? Kijk dan voor meer foto’s van het appartement op de Airbnb pagina. Of kijk eens verder op de volgende pagina’s die u de omgeving van De Rijnstrangen laten zien.

Vanaf: 148 voor 2 nachten (+lokale belastingen)

Details

  • Gasten: 2
  • Camping, Boerenlandschap
  • Grootte: 36m²
  • Type Bed: Twin (uit elkaar te schuiven)
  • Overnachtingsmogelijkheid: Landelijk appartement
  • Amenities: InductiekookplaatMagnetronOvenSatelliet TelevisieKlein TerrasKlimaatregeling (koeling & warmte)Oplaadpunten Elektrische FietsVaatwasserGratis WiFiOpen keukenVloerverwarmd SanitairOverdekte Fietsenstalling

Beschikbaarheid

Reserveringsformulier

Noodzakelijke velden zijn aangegeven met *