Ruime groene kampeerplaatsen op Camping de Rijnstrangen

Ruime, groene kampeerplaats

Ruime groene kampeerplaatsen op Camping de Rijnstrangen

Ruime, groene kampeerplaats

De ruime kampeerplaatsen op De Rijnstrangen hebben elk hun eigen charme. Alle plaatsen bieden zowel zon (ochtend e/o middag) en beschutting door een variëteit aan mooi onderhouden bomen. Deze plaatsen zijn ongeveer 120 m2 groot. Wakker worden gebeurt voor de meesten door het gezang van de vele vogels.

Vloerverwarmd sanitair

Op de kleinschalige landelijke camping is het waterpunt en het afvalwater lozingspunt altijd in de buurt. Het vloerverwarmde sanitair is brandschoon en op korte afstand van de plaatsen.

Gave groene grasmat

Wij zijn trots op onze gehele jaar door gezonde, groene grasmat. Met onze voeten op het zachte, kortgemaaide gras voelen we het buitenleven letterlijk van top tot teen. Elk jaar weer ontvangen wij vele “ervaringsdeskundigen” die kamperen zonder mat e/o zeil meer en meer waarderen. Wij vragen u als gast met de caravan of camper hetzelfde te doen, het zal je positief verrassen mocht het nieuw voor je zijn. Wij verzorgen het gras met liefdevolle hand en houden het in lente en zomer zo kort mogelijk met stille, elektrische maaiers zodat je geen last hebt van geluid én niet van inloopgras.

All-in tarief

Het tarief is per nacht voor 2 volwassenen, elektriciteit, watertappunten & vuilwater afvoer, gebruik douche en warm afwaswater, parkeerplaats voor één auto en Wifi (glasvezel april 2021). Het tarief is exclusief lokale belasting. De Rijnstrangen is een rustige en autoluwe camping en om dat voor iedereen te behouden is de minimale reservering 2 nachten (meivakantie, Hemelvaart & Pinksteren minimaal 4 nachten). Wij houden het graag simpel en laagdrempelig, maar omdat wij voor kunnen stellen dat u nog vragen heeft (bijvoorbeeld over bezoekers of logées) hebben we een speciale De Rijnstrangen Camping FAQ 2021 pagina gemaakt.

Vanaf: 44 per 2 nachten

Details

  • Gasten: 2
  • Zon/Schaduw
  • Grootte: 120m²
  • Overnachtingsmogelijkheid: Groene kampeerplaats
  • Amenities: ElektriciteitOplaadpunten Elektrische FietsVrij gebruik DouchesGratis WiFiVloerverwarmd SanitairMindervaliden Toilet & DoucheOverdekte FietsenstallingWasmachineLoosplaats CampersLeegplaats Chemisch Toilet

Beschikbaarheid

Reserveringsformulier

Noodzakelijke velden zijn aangegeven met *Reserveer van 1 beschikbare plaatsen.

Ruime, groene kampeerplaats is beschikbaar voor de geselecteerde data