Luxe 2-4 persoons appartement Limes

Luxe 2-4 persoons appartement Limes

Landelijke vakantiewoning midden in natuurgebied De Gelderse Poort voor 2 tot 4 personen

Langs een mooie landweg vindt u appartement ‘Limes’ temidden van een groene omgeving nabij natuurgebied de Rijnstrangen. De ideale uitvalsbasis om prachtige wandel- en fietstochten te maken. Er is een lager tarief voor 1 of 2 personen. Dit tarief wordt automatisch toegepast bij boeking met 1 of 2 personen. Het appartement is van alle gemakken voorzien zodat u heerlijk kunt genieten van een welverdiende vakantie. Er is een modern klimaatsysteem aanwezig wat ervoor zorgt dat het altijd de gewenste temperatuur is.

De ruimte

Het moderne appartement is gebouwd in een voorheen agrarisch gebouw. De oude gebinten zijn bewaard gebleven wat het tezamen met het schuine dak een sfeervol verblijf maakt. Het landelijke appartement is verduurzaamd tot een energie neutraal verblijf met een klimaatsysteem dat een aangename warmte in de winter brengt en een fijne gelijkmatige koeling in de zomer. Vanaf het kleine terras geniet u van de zon en proost u samen op een fijne vakantie! De vakantiewoning ligt op een kleinschalige camping (< 25 plaatsen) en u zult in de maanden april t/m september af en toe wat campinggasten voorbij zien komen. Dit zijn, hoogstwaarschijnlijk net als u, liefhebbers van een rustige omgeving, natuur, actief buiten bezig zijn en ontspanning. In- en uitladen kan voor de vakantiewoning. Daarna kunt u de auto parkeren op de parkeerplaats van de camping welke dichtbij gelegen is.

Rust, ruimte & natuur

Dit landelijke appartement spreekt in het bijzonder de gasten die rust, ruimte en een groene omgeving zoeken aan. Fietsers, wandelaars en natuurliefhebbers komen ten overvloede aan hun trekken. Maar ook cultuur-historische bezoeken zijn op korte afstand mogelijk. Het is dichtbij de Duitse grens met plaatsen als Elten, Kleef en Emmerich. Daarnaast zijn de grote steden Nijmegen en Arnhem een echte aanrader en qua afstand makkelijk aan te doen. Wilt u extra van de natuur genieten? Bezoek dan de natuurgebieden Montferland, Achterhoek en natuurlijk de Gelderse Poort waarin u zich op De Rijnstrangen bevindt. Sluit makkelijk aan op diverse grote wandel- en fietsroutes zoals het Pieterpad en de Rijnfietsroute. En breng een bezoek aan één van de vele musea in de omgeving. Denk aan het Nationaal Bevrijdingsmuseum (Groesbeek), MuZIEum (Nijmegen), Nederlands Openluchtmuseum (Arnhem) of ga een dagje naar Burgers Zoo. Vele mogelijkheden waarover u meer leest op de pagina Omgeving & Activiteiten.

Eigen werkplek

De eethoek kan gebruikt worden als eigen werkplek (stopcontacten aanwezig) en is als zodanig opgenomen bij de voorzieningen. Indien benodigd voorzien wij u graag van een geaarde en gezekerde stekkerdoos om uw laptop (en randapparatuur) aan te kunnen sluiten. U heeft een eigen Wifi router in het appartement (glasvezel april 2021).

Appartement Limes

Het Latijnse woord Limes betekent ‘grens’ en duidt de grens aan van het Romeinse Rijk. Deze grens liep in Nederland tot aan de Rijn. Volgens sommigen is van Limes ook de streeknaam ‘Liemers’ afgeleid, maar hier bestaat veel discussie over. In de Liemers is in de geschiedenis veel strijd gevoerd tussen de hertogen van Gelre en Kleef en de graven van Bergh. Van Romeinen tot machtige landvoogden; ze zijn allemaal in de Liemers geweest.

Overtuigd?

Wacht niet langer en reserveer onderstaand uw overnachting in het luxe appartement Limes. Graag nog wat zien? Kijk dan voor meer foto’s van het appartement op de Airbnb pagina. Of kijk eens verder op de volgende pagina’s die u de omgeving van De Rijnstrangen laten zien.

Vanaf: 170 voor 2 nachten (+lokale belastingen)

Details

  • Gasten: 4
  • Camping, Boerenlandschap
  • Grootte: 48m²
  • Type Bed: Twin (uit elkaar te schuiven)
  • Overnachtingsmogelijkheid: Landelijk appartement
  • Amenities: InductiekookplaatMagnetronOvenSatelliet TelevisieKlein TerrasKlimaatregeling (koeling & warmte)Oplaadpunten Elektrische FietsVaatwasserGratis WiFiOpen keukenVloerverwarmd SanitairOverdekte Fietsenstalling

Beschikbaarheid

Reserveringsformulier

Noodzakelijke velden zijn aangegeven met *