Bed & Boterham kamers

Bed & Boterham kamers

Landelijke B&B kamertjes voor 2 personen

Gunstig gelegen langs vele LF fietsroutes en dichtbij het Pieterpad & vele prachtige klompenpaden treft u het voor uw knusse en comfortabele overnachting. Na een lange fiets- of wandeldag is het soms ook fijn om onder heerlijk fris en zacht beddengoed te kruipen. Even neerstrijken op een goed matras en op een bed met een hoge instap. In de Huuskamer trakteert u uzelf op een biologische wijn, biologische limonade’s of een biertje uit de streek.

De kleine camping heeft vele faciliteiten waaronder vloerverwarmd sanitair en een overdekte fietsenstalling met laadpunten voor elektrische fietsen. De ideale uitvalsbasis in een mooie, meerdaagse wandel- en fietstocht. Het is mogelijk ontbijt als optie mee te nemen in de reservering. Er is de keuze voor een luxe ontbijt alsook voor een champagne ontbijt. Indien het weer het toelaat kunt u het ontbijt nuttigen op een van de vele picknicktafels op de schitterende, groene camping.

Vanaf 2 of meer nachten bedragen de kosten €23,50 per persoon inclusief bedlinnen, opgemaakt bedden en handdoeken pakket, exclusief ontbijt. Voor één nacht geld een toeslag van €5 per persoon. U kunt naar wens zelf ontbijt meenemen en gebruik maken van de gemeenschappelijke keuken in de Huuskamer óf u kunt een uitgebreid en luxe ontbijt bijbestellen of uzelf extra verwennen met een champagneontbijt. De opties kunt u aangeven bij boeking.

Vanaf: 58 per nacht (+lokale belastingen)

Details

  • Gasten: 2
  • Camping, Boerenlandschap
  • Grootte: 16m²
  • Type Bed: Twin (uit elkaar te schuiven)
  • Overnachtingsmogelijkheid: Bed & Breakfast kamers
  • Amenities: ElektriciteitHuuskamer met kleine keukenSatelliet TelevisieOplaadpunten Elektrische FietsVrij gebruik DouchesGratis WiFiPicnic TafelsVloerverwarmd SanitairMindervaliden Toilet & DoucheOverdekte FietsenstallingVuurplaatsWasmachine

Beschikbaarheid

Reserveringsformulier

Noodzakelijke velden zijn aangegeven met *