Een mooie, groene camping

Een mooie, groene camping

Met hulp van iedereen hebben we met een grote glimlach weer aan het groen op De Rijnstrangen gewerkt. Het winterwerk is gedaan voor een prachtige groene oase in het voorjaar. Van bijenmengsels tot bomen snoeien en van wilgen knotten tot gras inzaaien.

De bomen zijn gesnoeid, de wilgen geknot

Prachtig werk is het snoeien van de bomen. Met de kennis & verzorgende hand van Gerwen hebben vele bomen op De Rijnstrangen hun knipbeurt weer gehad. Dat kunnen wij nog niet zeggen. Met net genoeg vorst in de grond is het hout met de traktor van de kampeervelden gehaald.

Nieuw dit jaar

Is het zaaibed tegen de Oude Rijn dijk. Om bijen, hommels, vlinders en andere nuttige insecten een beetje te helpen is een zaaibed gemaakt met een zadenmengsel van PVM bestaande uit plantensoorten die bloemrijk zijn en veel nectar bevatten. Gedurende het jaar ga je als bezoeker op De Rijnstrangen o.a. Kleine pimpernel, Koriander, Echte guldenroede, Esparcette, Wilde reseda, Hartgespan, Sint-Janskruid, Bergvlas, Blaassilene, Dille, Grote wilde tijm, Luzerne, Venkel, Bernagie, Stalkaars, Wilde marjolein, Margriet, Korenbloem, Nigelle, Veldsalie, Grote centaurie, Gele kamille, Tuingoudsbloem, Rode klaver en Grote klaproos zien.

Het gras is alweer een eerste keer gemaaid en het kijkt er naar uit om jullie te mogen ontvangen! Niets is zo fijn als met blote voeten in zo’n heerlijk mooi bedje van gras.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *