Caravanstalling

Caravanstalling

Stalling voor enkele caravans

Op De Rijnstrangen is plaats voor stalling van enkele caravans. Bent u op zoek bent naar een goede en veilige plek waar bijna altijd (privé) zicht op is, in een goed, sterk gebouwde half open loods bestand tegen weer & wind? Leest u dan verder voor de tarieven. Mocht u geïnteresseerd zijn neemt u dan contact met ons op over de voorwaarden en over hoe het stallen van een caravan in z’n werk gaat.

Tarieven

Wij hanteren een totaalprijs per strekkende meter aan de hand van de exacte lengte op het kentekenbewijs. De kosten voor het stallen van een caravan zijn €63 per m1/kalenderjaar (per 1 januari 2021) met een minimum bedrag van €400.

Rekenvoorbeeld

Wij gaan bij het tarief van een caravan uit van de lengte dat op uw kentekenbewijs is genoteerd: “afstand hart koppeling tot achterzijde voertuig”. Als voorbeeld 643 cm, dan is de berekening: 6.43 m1 x € 63 = € 405,09.

Tijdelijke stalling

Mits hier plek voor is, is tijdelijke stalling mogelijk tot maximaal 5 maanden voor € 270.

Deze tarieven zijn incl. BTW en worden (indien nodig) jaarlijks aangepast. Alle genoemde bedragen zijn inclusief het naar redelijkheid brengen en ophalen van de caravan.