Reserverings Informatie

Reserverings Informatie

Aandachtspunten

Wij geven de voorkeur aan online reserveringen, maar lukt het u niet of heeft u een vraag, dan kunt u ons uiteraard bellen voor hulp (06-12559464), de vraag stellen via Whatsapp of een e-mail sturen aan info@derijnstrangen.nl. Boekt u online, via de website, dan ontvangt u een korting van €10,- (de boekingskosten worden dan niet in rekening gebracht).

Vanaf begin december kunt u reserveren voor 2024

Reserveringen voor het Hemelvaart-Pinksteren arrangement 2024 kunt u maken vanaf begin december. Daarnaast is het mogelijk reserveringen voor minimaal 7 nachten voor mei t/m augustus en voor kortere verblijven voor april, september en oktober te plaatsen. Vanaf maart kunt u ook kortere verblijven (minder dan 7 nachten) voor mei t/m augustus reserveren. Op deze manier geven wij onze terugkerende gasten die graag langer verblijven op De Rijnstrangen en een voorkeur voor plaats hebben een beetje voorrang als dank voor de loyaliteit. De Rijnstrangen is van mei t/m augustus meestal volgeboekt en wij raden aan te reserveren.

Aankomst & vertrekdagen

  • Alle dagen zijn aankomst- en vertrekdagen (wisseldagen) voor de kampeerplaatsen met uitzondering van zondag (rustdag). U kunt wel op zondag naar huis gaan, maar wij doen vaak de uitnodiging tot maandag te boeken; u kunt dan de gehele zondag van de mooie omgeving genieten en gebruik blijven maken van alle faciliteiten. En u kunt het inpakken en uitchecken tot laat in de avond vertragen. Rondtrekkende fietsers e/o wandelaars kunnen elke dag en elk tijdstip aankomen. Voor fietsers en wandelaars is er bij afwezigheid van een gastvrouw of -heer een zelf check-in mogelijkheid.
  • Indien u bij het afronden van de reservering de aanbetaling met een overschrijving voldoet, dan kan het 2 werkdagen duren voor u de definitieve bevestiging van ons heeft ontvangen. Kiest u ervoor om de aanbetaling met iDEAL te voldoen dan ontvangt u direct de reserveringsbevestiging.
  • De Rijnstrangen is een rustige en autoluwe camping. Om dat voor iedereen te behouden is de minimale reservering 2 nachten (m.u.v. de trekkersplaatsen voor fietsers en wandelaars). Voor de feestdagen Hemelvaart en Pinksteren is dat respectievelijk 5 en 4 nachten.

Plattegrond & voorkeursplaatsen

Bij een reservering krijgt u tijdens het boeken een willekeurig plaatsnummer toegewezen. U kunt in het veld ‘Opmerkingen’ een voorkeursplaats aangeven. Indien deze nog vrij is leggen wij de voorkeursplaats voor u vast. U kunt de plaatsnummers opzoeken met hulp van de camping plattegrond. De kosten voor een voorkeursplaats bedragen €10.

Beschikbaarheid & Tarieven

Soms is een periode wel groen in de kalender, maar lukt het boeken niet. Dat klopt, dan is die plaats niet aaneengesloten vrij en zou u bijvoorbeeld 1x moeten verhuizen. Dat is natuurlijk niet ideaal, maar voor sommigen misschien geen probleem. Bekijk de beschikbaarheid van de Kampeerplaatsen, de XL Kampeerplaatsen en de Camperplaatsen voor wat er nog wel mogelijk is, of neem even contact op met ons op, wij helpen u graag.

Hemelvaart & Pinksteren arrangement met korting

Voor Hemelvaart en Pinksteren hebben wij een aantrekkelijk arrangement. Lees hier meer over de mogelijkheden.

ACSI, MCC of CKE campingcards

In voor- en naseizoen krijgt u in bepaalde periodes korting op vertoon van ACSI, MCC of CKE campingcards. Als u het formulier op de onderstaande pagina invult ontvangt u per ommegaande een kortingscode die u bij boeking kunt gebruiken in het veld ‘Coupon’ zodat de korting bij reserveren al wordt toegepast.

 Alles is mij duidelijk, reserveren maar!

Via de onderstaande button gaat u naar de reserveringspagina voor de camping (normale en extra grote plaatsen), het trekkersveld en de camperplaatsen. Bent u op zoek naar de B&B kamers of de landelijke appartementen, kijkt u dan op de Landelijk Appartementen en B&B kamers pagina.