Verharde camperplaatsen op Camping De Rijnstrangen

Half-verharde camperplaats

Verharde camperplaatsen op Camping De Rijnstrangen

Half-verharde camperplaats

Wij beschikken over enkele camperplaatsen wat inhoudt dat de ondergrond op de plaats half-verhard is (grind). Het gras van de kampeerveldjes is nabij en daar kan indien gewenst gebruik van gemaakt worden (de kleinschalige camping is ruim en parkachtig opgezet). Voor zwaardere campers, short stay maar ook voor lichtere campers een mooie, praktische en fijne plaats. Lichte campers kunnen ook op de groene kampeerplaatsen. Een en ander ter beoordeling ter plaatse vanwege invloed van het weer op de sterkte van het gras.

Vloerverwarmd sanitair

Het vloerverwarmde sanitair is brandschoon en op korte afstand van de plaatsen. Op de kleinschalige landelijke camping is het waterpunt en het afvalwater lozingspunt altijd in de buurt. Voor campers is er een grijs water lozingspunt waar je bijvoorbeeld bij vertrek gebruik van kunt maken.

All-in tarief

Het tarief is per nacht voor 2 volwassenen, elektriciteit, watertappunten & vuilwater afvoer, grijswater lozingspunt, gebruik douche en warm afwaswater en Wifi (glasvezel april 2021). Het tarief is exclusief lokale belasting. De Rijnstrangen is een rustige en autoluwe camping en om dat voor iedereen te behouden is de minimale reservering 2 nachten (meivakantie, Hemelvaart & Pinksteren minimaal 4 nachten). Wij houden het graag simpel en laagdrempelig, maar omdat wij voor kunnen stellen dat u nog vragen heeft (bijvoorbeeld over bezoekers of logées) hebben we een speciale De Rijnstrangen Camping FAQ 2021 pagina gemaakt.

Vanaf: 50 voor 2 nachten (+lokale belastingen)

Details

  • Gasten: 2
  • Zon/Schaduw
  • Grootte: 120m²
  • Overnachtingsmogelijkheid: Camperplaats halfverhard
  • Amenities: ElektriciteitOplaadpunten Elektrische FietsVrij gebruik DouchesGratis WiFiVloerverwarmd SanitairMindervaliden Toilet & DoucheOverdekte FietsenstallingWasmachineLoosplaats CampersLeegplaats Chemisch Toilet

Beschikbaarheid

Reserveringsformulier

Noodzakelijke velden zijn aangegeven met *