Beschut, sfeervol trekkersveld

Beschut, sfeervol trekkersveld

Het trekkersveldje voor kleine tentjes ligt mooi beschut, met ochtend- en middagzon en picknicktafels bij de fruitboompjes waar het geriefelijk koken en zitten is. Wakker worden gebeurd voor de meesten door het gezang van de vele vogels. Er is een lager tarief (€14 p.p.p.n.) voor één persoon. Dit wordt automatisch berekend bij boeking. Op de kleinschalige landelijke camping is het waterpunt en het vloerverwarmde en brandschone sanitair altijd in de buurt. Voor rondtrekkende fietsers & wandelaars hebben wij altijd – als mede-fietsers ervaren we hoe fijn dat is – ‘s ochtends een kopje koffie klaarstaan voordat u op het zadel stapt.

De tarieven zijn per nacht voor een trekkerstentje met 1 of 2 personen, watertappunten, gebruik douche en warm afwaswater, een gezamenlijke ruimte (altijd een dak boven je hoofd bij slecht weer) met kook accessoires en snel Wifi. Het tarief is inclusief 9% BTW en exclusief lokale belasting. Het trekkersveldje is niet geschikt voor campers of caravans.

Vanaf: 19 per nacht (+lokale belastingen)

Details

  • Gasten: 2
  • Zon/Schaduw
  • Overnachtingsmogelijkheid: Sfeervol trekkersveld
  • Amenities: Huuskamer met kleine keukenOplaadpunten Elektrische FietsVrij gebruik DouchesGratis WiFiKoffie To-GoPicnic TafelsVloerverwarmd SanitairMindervaliden Toilet & DoucheOverdekte FietsenstallingWasmachine

Beschikbaarheid

Reserveringsformulier

Noodzakelijke velden zijn aangegeven met *