Beschut, sfeervol trekkersveld

Beschut, sfeervol trekkersveld

Het trekkersveld ligt mooi beschut, met ochtend- en middagzon en picknicktafels bij de fruitboompjes waar het geriefelijk koken en zitten is. Wakker worden gebeurt voor de meesten door het gezang van de vele vogels. Er is een lager tarief (€12 p.p.p.n.) voor één persoon. Dit wordt automatisch berekend bij boeking. Op de kleinschalige landelijke camping is het waterpunt en het vloerverwarmde en brandschone sanitair altijd in de buurt. Voor rondtrekkende fietsers & wandelaars hebben wij altijd – als mede-fietsers ervaren we hoe fijn dat is – ‘s ochtends een kopje koffie klaarstaan voordat u op het zadel stapt.

De tarieven zijn per nacht voor een trekkerstentje met 1 of 2 personen, watertappunten, gebruik douche en warm afwaswater, een gezamenlijke ruimte (er is altijd een dak bij slecht weer) met kleine kook accessoires en Wifi (glasvezel april 2021). Het tarief is exclusief lokale belasting. Wij houden het graag simpel en laagdrempelig, maar omdat wij voor kunnen stellen dat u nog vragen heeft hebben we een speciale De Rijnstrangen Camping FAQ 2021 pagina gemaakt.

Nota bene: de Huuskamer is vanwege een kleine verbouwing en Covid-19 nog gesloten in maart 

Vanaf: 16 per nacht (+lokale belastingen)

Details

  • Gasten: 2
  • Zon/Schaduw
  • Overnachtingsmogelijkheid: Sfeervol trekkersveld
  • Amenities: Huuskamer met kleine keukenOplaadpunten Elektrische FietsVrij gebruik DouchesGratis WiFiKoffie To-GoPicnic TafelsVloerverwarmd SanitairMindervaliden Toilet & DoucheOverdekte FietsenstallingWasmachine

Beschikbaarheid

Reserveringsformulier

Noodzakelijke velden zijn aangegeven met *Reserveer van 1 beschikbare plaatsen.

Beschut, sfeervol trekkersveld (nog één) is beschikbaar voor de geselecteerde data