Team

Niels Leenders

Niels is geboren en getogen in Aerdt. En kwam na omzwervingen over de hele wereld terug in het mooie dorp. Hij is een groot liefhebber van natuurlandschappen, van reizen en alles wat mensen fysiek en emotioneel beweegt. Niels kent Ans & Peter uit zijn kinderjaren en heeft vele uurtjes muziek gemaakt in de ruimte waar nu het sanitair en de vakantiehuisjes zijn. Hij heeft een avontuurlijke reisorganisatie opgericht (360° Explore | Adventures & Expeditions) en geeft trainingen in leiderschap & persoonlijke ontwikkeling (360° Leadership Development). Als gastheer van De Rijnstrangen kan je hem altijd herkennen aan de grote glimlach!

Willemijn Botje

Willemijn is een echt buitenmens en een sportvrouw in hart & nieren. Een dag niet buiten geweest is een dag niet geleefd. Zij is de hoeksteen van de Beuningsestraat 4. En is naast gastvrouw van De Rijnstrangen ook eigenaar en fysio- & manueel therapeute in haar eigen praktijk in Doetinchem (Fysiotherapiepraktijk Willemijn Botje). Willemijn houdt van reizen, de kinderen en sportieve uitdagingen. Zij heeft jarenlang in een skiff geroeid en meermaals blik getrokken, triatlons volbracht waaronder de hele van Keulen en over grote afstanden van fietsvakanties genoten, met als ultieme reis de Great Divide van Canada naar Mexico. Willemijn & Niels hebben elkaar in Patagonië ontmoet en trekken sindsdien door dik & dun met elkaar op.

Peter & Ans

Peter & Ans hebben samen met de kinderen hun liefde en warmte in het mooie erf aan de Beuningsestraat 4 gestopt. Dat heeft het een wonderlijk mooie plek gemaakt: De Rijnstrangen. Zij zijn 25 jaar geleden het eerste kampeerseizoen gestart met 10 kampeerplaatsen. Inmiddels zijn er 25 schitterende kampeerplaatsen in een parkachtige omgeving, logies & twee mooie, landelijke appartementen. Peter & Ans kom je ongetwijfeld nog tegen op de camping: zij wonen nog immer in het mooie Aerdt en zijn eregast van De Rijnstrangen!

Gerard & Theo

Gerard & Theo kom je met regelmaat tegen. Gerard in alle rust en Theo is altijd druk. Maar beide met een hart van goud. Lieve mannen die hier & daar onderhoud aan De Rijnstrangen plegen en ervoor zorgen dat alles blijft stralen. Stralen doen ze zelf ook; alles gebeurd met een lach. De schaapjes die je in het Rijnstrangen gebied ziet lopen zijn van Gerard & Marijke en worden liefdevol verzorgd. Je wandelt ze tegemoet als je het Rijnstrangen klompenpad gaat lopen.

Sjany

Sjany staat erom bekend dat ze tot in de puntjes georganiseerd is. Dat is ze nog steeds, maar dat is niet waaraan je haar herkent op De Rijnstrangen. Dat is vaker vanwege de lekkere taarten en het vele bakplezier: ongetwijfeld ga je daar iets van merken als je op de camping bent. Sjany & Theo zijn de ouders van Niels en wonen in het kleine huis op de De Rijnstrangen. Ook zij wonen al 48 jaren in het mooie dorp Aerdt.

Thea

Thea zit vol humor, kennen wij niet anders dan goed geluimd en is ook altied ien veur un proatje. Thea helpt een handje mee op De Rijnstrangen als het hoogseizoen is en onze eigen handen tekort komen om alles te laten glimmen. De humor komt goed van pas, voor de kleinkunst van de carnaval; de pronkzitting!

Sterre

Als u een energieke jongedame op de camping ziet met emmers vol appelen dan is de kans groot dat het Sterre is! Op de traktor, bij de fruitbomen, rennen met Max of met oma taartjes bakken is wat zij graag doet sinds zij op De Rijnstrangen woont.

Sven

Een kleine knaap op gespierde benen, in de voetsporen van opa. Dat is waarschijnlijk Sven. Hij rijdt al met boer Geert op de traktor, helpt opa mee om het gras te verzorgen en zit met Peter op de grote gazonmaaier. Het buitenleven is voor Sven een groot plezier!

Max

Max is eigenlijk een schoothondje maar geboren in het lichaam van een grote, sterke Golden Retriever. Max komt niet op het kampeerterrein maar u kunt en mag Max altijd benaderen en aaien. Hij houdt van aandacht en samen spelen en heeft een heel erg lief karakter. Sterre & Sven hebben vanaf baby jaren lief en leed met Max gedeeld en werden letterlijk door hem verzorgd in zijn eigen mand. Hij is soms wat enthousiast, zo blij als hij is om jou te zien. Schrik daar niet van, hij is een en al goed.