Ruimte op De Rijnstrangen, op reis in corona tijd

Ruimte op De Rijnstrangen, op reis in corona tijd

Update medio augustus 2021

Er zijn voor eind augustus nog een paar vrije plaatsen. U kunt deze reserveren via de website. Wij ontvangen de laatste dagen ook voor september alweer veel aanvragen en raden u aan voor deze maand vroegtijdig te reserveren als u bij ons wilt komen kamperen en wilt komen genieten van de schitterende verkleuringen van blad op ons terrein. Wij hebben vele, mooie en diverse bomen staan die tezamen voor een fraai herfstpallet zorgen.

Ruimte op de kleinschalige camping

Op de camping respecteren wij de veilige afstanden (denk bij iedere stap: afstand is geen grap) en zijn bij de sanitaire voorzieningen dispensers opgehangen om de handen te kunnen ontsmetten bij naar binnen en naar buiten gaan. De afwas gelegenheden zijn met hygiene schermen van elkaar gescheiden en het aantal personen aanwezig in het vloerverwarmde sanitair gebouw is ‘geregeld’ door een eenvoudig en toch doeltreffend systeem van houten hangertjes (het is altijd zichtbaar hoeveel gasten nog naar binnen kunnen).

Voor zowel de camping alsook de appartementen doet u bij reservering een aanbetaling van 50%. Deze aanbetaling van 50% ontvangt u geheel en direct terug als door de corona pandemie de camping niet open zou kunnen. Dit geldt uiteraard ook als door de pandemie het aantal plaatsen dusdanig gelimiteerd is dat wij noodgedwongen reserveringen moeten annuleren (volgens volgorde van ontvangst). Plaats u dus – met een gerust hart – uw reservering. Nota bene: de Huuskamer is vanwege Covid-19 slechts beperkt open (voor sanitair en voor rondtrekkende wandelaars/fietsers).

Er even tussenuit in een landelijke appartement

De landelijke appartementen zijn gewoon boekbaar en extra gewild vanwege de corona maatregelen. U heeft, verblijvende in het 2 of 4 persoons appartement alle ruimte om u heen. Tot en met maart zijn de meeste nachten al volgeboekt (op enkele nachten eind maart na voor het 4 persoons appartement).

Wij volgen voor de appartementen een aangescherpte schoonmaak protocol. Zo worden de ruimtes extra geventileerd voor en tijdens het schoonmaken en worden desinfecterende schoonmaakmiddelen gebruikt om bacteriën te doden op oppervlakken die vaak aangeraakt worden, zoals deurklinken en de afstandsbediening. En het voelt wellicht onpersoonlijk, maar bij ontvangst respecteren wij uiteraard de veilige afstanden en betreden wij voor instructie enkel jouw landelijke appartement met mondkapje op.

Dank aan onze gasten

Ondanks het corona virus hebben wij op De Rijnstrangen een fijne middenweg gevonden om plek te geven aan de geldende maatregelen en toch te genieten van het gezonde buitenleven, de ruimte hier op het terrein, alsook in de omliggende natuurgebieden. Dank daarvoor aan alle gasten van onze camping & appartementen. Wij verheugen ons erop u weer te zien.

2 gedachten over “Ruimte op De Rijnstrangen, op reis in corona tijd

  1. Niels en Willemijn. Wat een mooie beschrijving van jullie plannen op camping de Rijnstrangen. Wij zijn al 2X eerder op de camping geweest en erg naar onze zin gehad.Zondag 21 februari hebben wij al kennis gemaakt met een elleboog groet.Als het wat warmer word komen wij zeker voor een weekje. Wij wensen jullie een mooie toekomst op de camping met de kinders.Harry en Emmie van der Peet.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *