De Rijnstrangen

Reserveren Kampeerplaats

Reserveren Kampeerplaats

Aandachtspunten

Wij geven de voorkeur aan online reserveringen, maar lukt het u niet of heeft u een vraag, dan kunt u ons uiteraard bellen voor hulp (06-12559496), de vraag stellen via Whatsapp of een e-mail sturen aan info@derijnstrangen.nl.

  • Bij een reservering krijgt u tijdens het boeken een willekeurig plaatsnummer toegewezen. U kunt in het veld ‘Opmerkingen’ een voorkeursplaats aangeven. Indien deze nog vrij is leggen wij deze kosteloos voor u vast.
  • Indien u bij het afronden van de reservering de aanbetaling met een overschrijving voldoet, dan kan het 2 werkdagen duren voor u de definitieve bevestiging van ons heeft ontvangen. Kiest u ervoor om de aanbetaling met iDEAL te voldoen dan ontvangt u direct de reserveringsbevestiging.
  • Alle dagen zijn aankomst- en vertrekdagen (wisseldagen) voor de kampeerplaatsen met uitzondering van zondag. U kunt wel op zondag naar huis gaan, maar de reservering is dan tot de volgende wisseldag (maandag). Uiteraard kun u dan de gehele zondag van de mooie omgeving genieten en gebruik blijven maken van alle faciliteiten. U kunt het inpakken en uitchecken tot laat in de avond vertragen.
  • De Rijnstrangen is een rustige en autoluwe camping. Om dat voor iedereen te behouden is de minimale reservering 2 nachten (m.u.v. de trekkersplaatsen voor fietsers en wandelaars). Voor de feestdagen Hemelvaart en Pinksteren is dat respectievelijk 5 en 4 nachten.

Korting

  • In voor- en naseizoen krijgt u in bepaalde periodes korting op vertoon van ACSI, MCC of CKE campingcards. Bekijk hier wanneer precies. Als u het formulier op die pagina invult ontvangt u per ommegaande een kortingscode die u bij boeking kunt gebruiken in het veld ‘Coupon’ zodat de korting bij reserveren al wordt toegepast. Vergeet u niet om uw kortingskaart mee te nemen als u hier komt, anders kunnen we de korting niet toepassen.

Beschikbaarheid

  • Soms is een periode wel groen in de kalender, maar lukt het boeken niet. Dat klopt, dan is die plaats niet aaneengesloten vrij en zou u bijvoorbeeld 1x moeten verhuizen. Dat is natuurlijk niet ideaal, maar voor sommigen misschien geen probleem. Bekijk de beschikbaarheid van de Kampeerplaatsen, de XL Kampeerplaatsen en de Camperplaatsen voor wat er nog wel mogelijk is, of neem even contact op met Niels en Willemijn, wij helpen u graag.

Hemelvaart & Pinksteren arrangement met korting

Nog maar een paar stappen verwijderd van een heerlijke vakantie!

Noodzakelijke velden zijn aangegeven met *